A média harsogott a budapesti összefogás tárgyalásaitól, mely a III. kerületet sem kímélte.
Az áprilisi országgyűlési választások óbudai győzelme után természetesnek vettük, hogy a 4 baloldali párt ismét asztalhoz ül.
A tárgyalások korrektek voltak. Türelemmel vártuk az mszp új vezetőinek megválasztását, ami végeredményben életképessé alakította a szocialisták táborát.
Bajnai Gordon távozása, Juhász Péter érkezése viszonylag zökkenőmentesnek mondható az E14-Pm szövetségben.
A DK erős lábakon áll, magabiztos elnökkel az élén. Szimpatizánsaink rendkívül aktívak, többen taggá váltak a nyár folyamán, így meghaladtuk a 10 ezer főt.
A III. kerület két választókerületből áll: a 4. és a 10. választókerületekből.( Elérhetőségek a Címlap – Demokratikus Koalíció oldalon megtalálhatók.)
A DK bázisának köszönhetően kimaradt a kerületi csatározásokból, személyes konfliktusokból, ehelyett a csapatépítésre, kampány előkészületekre koncentrált. A kampány -a DK részéről- együttműködésről, a pártok közti ideológiai különbségek tiszteletbentartásáról fog szólni.
Augusztus 30-án egész napos programot szervezünk Békásmegyerre, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Lakossági fórumunkon személyesen megismerkedhet jelöltjeinkkel, akik feddhetetlenségükkel, hitelességükkel fognak Óbuda-Békásmegyerért tevékenykedni.